četrtek, 4. avgust 2011

Štikl dejt

Zgodil se je prvi štikl dejt  ( pardon: drugi, prvi je bil s T ), v centru Ljubljane, v Romeu, s Š. Absolutno zabaven večer z vsemi elementi, ki pripomorejo k uživanju v toplih poletnih večerih. Ljubljana postaja tako lepa, polna, raznobarvna, kulturna, privlačna na pogled...Užitek je posedati in se predajati trenutkom poletja. Najina štikeljada je bila popolnoma zlita z mestom in njegovim utripom. Pomemben podatek je tudi to, da sva zdržali v petah ves večer, celo tlakovane poti v centru so bile za naju pis of kejk:-) Opažam tudi, da  z vsakim izhodom v štiklih, postajam večji profi v hoji, mogoče nekoč zamenjam japonke za absolutno visoke petke:-) Mislim pa tudi, da se klub I like Štikle, definitivno povečuje:-)





Tnx Š for lovely evening!!!!

5 komentarjev:

  1. Perfect štikl dejt, s perfect štikli, v perfect družbi.
    Hvala tebi. Pa se nadaljuje...štikle bom morda sedaj še bolj kupovala, ti pa svoje za navdih vsem nam le pridno objavljaj. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Bolj ko gledam slike, boj se mi zdijo vajini štikli en tak fajn jin jang. Eni svetli in točno tam odprti, kjer so drugi, črni, zaprti.
    Enostavno perfektno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Uuuu, pa res. Dobro opazovanje. Sedaj, ko sem slike pogledala še s tega zornega kota, sem še bolj navudušena. In še enkrat spet sem navdušena nad naKLJUČji, ki to niso.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zofija, zelo dobra opazovalka si. Res noro!!!

    OdgovoriIzbriši