sreda, 11. december 2013

Kolaž....again!

Spet en kolaž nekega prostora ( kopalnica ), ki me je prevzel s svojimi detajli. Posneto s telefonom, naslednjič pa se tja odpravim s fotoaparatom, ker sem najdla pravo malo morje detajlov. Komaj čakam.


11 komentarjev:

 1. Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 2. Lahko pa pustiš mojo kritiko, če želiš, da se podpišem.

  OdgovoriIzbriši
 3. Dejansko se nimam pod kaj podpisati. Čakam.

  OdgovoriIzbriši


 4. Še enkrat napiši svojo kritiko in se podpiši. Tudi jaz čakam.

  OdgovoriIzbriši
 5. Tukaj si nekdo na vse pretege želi biti umetnik. Talent je ali pa ga ni. In tudi straniščna školjka ne bo pomagala.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Koala, hvala za komentar. Predlagam, da bolje pogledaš fotografije, ker nikjer ni videti straniščne školjke, .... je pa lahko uporabna tako ali drugače.

   Izbriši
 6. Spoštovana, sem prvi anonimni pisec, katerega komentar je izbrisan. Komentarja, torej povzetka misli, ki se mi je utrnil takoj ob pogledu na Kolaž ne morem ponoviti. Predvsem zato, ker je bil mišljen kot konstruktivna kritika in vprašanje hkrati. In če verjameš ali ne, me ob neke vrste lustraciji, ki sem je bil deležen ekspresno in ulitimativno, v zameno za mojo identiteto, preprosto vse mine, tudi to da bi še kliknil na tvoj blog.

  Tudi motiv pisoarja ni nov, saj verjetno poznaš Duchampovo fontano? Plagiat?

  Vzdihi tvojih zaprtih krogov spletnih oboževalk v smislu " ah in oh, kako si to ti in vau... etc," k razvoju umetnikovega talenta ne doprinesejo drugače, kot tako, da postane samovšečen, nadut? V tem slogu je bil moj kritičen komentar izbrisan. Seveda pričakujem, da bo tudi ta. Zato ostajam anonimen.

  OdgovoriIzbriši
 7. Spoštovani Anonimni, res hvala za tvoj komentar in daljše besedilo ob tem. Tvoj komentar ne bo izbrisan, ker cenim in spoštujem mnenja tistih, ki gledajo/berejo moj blog, želela sem le to, da se pod kritiko podpišeš.
  Motiv pisoarja poznam in sem zelo daleč od tega, da bi sploh poskusila narediti plagiat.
  Kar se pa tiče ah in oh in vau momentov.....pa ne bom kometirala.
  Oglasi se še kdaj. Lp,M.

  OdgovoriIzbriši