torek, 6. december 2011

Making Lists



Včeraj je bil kino večer s Š. Po precej dolgem času sem gledala nekaj, kar me je nasmejalo, zabavalo in naredilo 2 uri čisto preprosti. K temu sva dodali še zelo slane in okusne kokice...kaj boljšega:-)
Opazila sem ( v filmu ), da so seznami in mali moleskinčki, v katerih nastajajo razna besednjačenja in zapiski, čisto zares fajna stvar. Brez tega tudi jaz, že nekaj časa, ne morem in ne znam živeti.
Živeli seznami:-))!!!!

4 komentarji:

  1. Kino veceri so zakon. Samo še dovolj se moram oblečti, da ne bom med filmom vedno šklepetala z zobmi. :-)
    Je pa res, tokratni film je poskrbel za veliko smeha in sproscenosti, kar sva nujno potrebovali, da sva presekali vtis filma pred tem.
    Seznamov pa sama ne pišem...še. Sicer pa prisegam na moleskinčke, imam kar dva, službenega in privatnega, v katerega predvsem zapisujem prijetne stvari... rojstne dneve (ki si jih zaradi naraščajočega števila malih škratkov ne zapomnim več), počitnice, obiske frizerja in kozmeticarke, pa seveda kino vecere z drago M :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Dear Š, naslednji kino večer je že pridobljen...samo še datum doličiva. Hitro poglej svojega moleskinčka in dodaj nov kino večer na seznam decembrskih opravkov:-)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Prav imata! Vsi takšni trenutki so neprecenjlivi, za vse ostalo je tu ( možev) Mastercard....:)

    OdgovoriIzbriši