četrtek, 8. september 2011

Modra jesen

Ravno sem zaznala barvne novitete lakov pri Chanelu ( vedno, ko si privoščim C. lak, si rečem, da je to zadnji, pa vendar se vedno pojavi nekaj, kar me prepriča v ŠE ). Izgleda obetavno. Zelo obetavno za prihajajočo jesen, predvsem pa mislim, da bodo krasna popestritev bližajoče se zime. Modra, v treh odtenkih, bo pozimi prinašala vonj po morju in željo po bližini sonca.  Letos se kar nekako pripravljam na to dolgo obdobje neudobja in mraza in milijonov plasti oblačil, pod katerimi me še vedno zebe. Zdi se mi, da kar nabiram stvari in ideje, ki me bodo nežno popeljale do dišeče pomladi in nadvse ljubega poletja. Ko najdem še kakšno stvar, ki bo sedla z mano na potovalni vlak do željenega letnega časa, jo absolutno objavim.

Moj favorit: Blue rebel.
Foto: Chanel


P.S. To je moja prva objava napisana na Jabolčku. Zakon!!!!

4 komentarji:

  1. Osebno se mi zdijo Chanel laki (in seveda še vse ostalo kar spada C) tako fensi in out of my league, da si še nobenega nisem privoščila. Povej, kaj je tako posebnega & boljšega na/pri njih?

    OdgovoriIzbriši
  2. Sama prisegam na Opi, ker ima fenomenalno metlico. Teli so super barve in se mi kar zdi, da boš hudo kul z njimi.
    PS bravo za Jabuček!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Š: C laki niso tako zelo dragi, so pa 1. Zelo odstojni ( ponavadi zadostuje že en sam nanos, 2. metlica je tako zelo kul, 3. izbor barv je poseben - mene to vedno prepriča. Saj sem kupovala že vse možne lake, ampak tile so mi nekako pisani na kožo. Nimam jih sto, imam pa 4 krasne:-)
    Z: Metlica je zelo pomemben faktor pri izbiri laka.

    OdgovoriIzbriši