sreda, 26. oktober 2011

Vroča zadeva - Fashion week Slovenija

... v Ljubljani se je začela včeraj, danes  se ( žal ) že zaključuje.
Včerajšnji večer sem preživela na FWSlovenija, kino Šiška....super, zelo vesela, da sem bila tam. Moj sedež mi je sicer dopuščal pogled le od glave pa do kolen manekenk ( čevljev res nisem videla ), vseeno sem opazila stvari, ki so me zanimale.
Predvsem moram reči, da je bilo ogromno ljudi, pogled na zadnjo ( v bistvu stoječo ) vrsto  je bolj spominjal na kakšno tekmo kot pa modno revijo ( temu se verjetno drugače reče: zelo vroča zadeva, ki je nihče ne želi zamuditi ).
Oči so bile skozi na pecljih, dogajanje je bilo res pestro tudi izbrana glasba, ki je spremljala posamezno revijo, je bila poslušljiva in fajn.
Kupila pa bi:
-kakšen posamezni  kos kolekcije Firme ( Sanja Grčič ) - zelo všečno, barvito, športno, zanimivo, nosljivo
-Draž: zelo lepe obleke, z odličnimi vzorci, ki so čista popestritev njihovega dela, zelena barva ( v takšnem in drugačnem odtenku...super )
-Almira Sadar in Niti Niti: prosojne jopice in puloverčki - mmmmm, zelo mamljivo. Zanimive so bile tudi kape.
Motilo me je to, da je bila stvar zelo hitro končana, gužva ob izhodu iz dvorane pa OGROMNA!!!!! Drugače pa sem zelo vesela, da se to dogajalo v Ljubljani, da sem bila tam in upam, da bo v prihodnosti postala to stalna poslastica našega mesta. Slovenska moda, GO!!!!
Moje izbranke:

Firma

Firma


Draž


Draž


Almira Sadar in Niti Niti




Fotke sem vzela iz rtvslo.si in FWS ... sama nisem mogla fotografirati, ker sem pa bila res malce predaleč za lepe fotografije.
Obstaja še nekaj izbrank, pa nisem našla njihovih fotografij...če najden, objavim.

3 komentarji:

  1. Pletenin Draž se tudi jaz ne bi branila. :-) Super poročilo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz bi pa kaj od Firme, super izgledajo tele stvari. Škoda, da sem vse to zamudila. Seveda računam na to, da bo FV postal stalnica in da mi naslednje leto ne uide. Fin blog imaš, sem malo prelistala :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tamara: tnx.
    Studio 13: Tudi računam še na naslednje leto in leta naprej... Drugače pa hvala za pohvalo:-)

    OdgovoriIzbriši