torek, 7. junij 2011

Hiper barvno

Držijo me barve. Take močne, zelo barvne kombinacije. Težava je le v tem, da moja omare premore le dve do tri barve, včasih mogoče še četrto. Vem pa tudi, da ta ideja izvira iz preprostega razloga. Sivina. Čista sivina na junijski dan. Kako grozno. Ko sem malo brskala po www.style.com, sem naletela na super barve in krasne kombinacije. Nekaj sem jih izbrala. Kolikor se poznam, bom ostala le na idejah, moje barvne izbranke mi  vendarle kar ustrezajo. Priznam, sem barvno dolgočasna.

Foto: www.style.com

5 komentarjev:

  1. hehe, zato si pa spoznala mene, ki nisem barvno dolgočasna :)))
    moram pa priznat, da mi je bil včeraj tvoj rumeni lak na nohtih čudovit!!! prav pašejo ti barve! le pogumno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi meni so barve blazno všeč, ampak nikoli na meni. Na koncu vedno pristanem na klasičnih belo-črni-sivih oblačilih.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz pa sem se v petek sama sebe presenetila! Bila sem zeelllo barvna. Pa je dober občutek, zelo. A vendar sem si morala vsake toliko časa reči, da sem ok in cool :)Barve so zakon. Jaz imam navdih pri Vesni, ki vedno zelo barvna. Tako zelo jaz ne morem biti, pa če se toliko trudim.Sploh pa M. ne govorit, da si barvno dolgočasna, kar koli daš skupaj si vedno super lepa. Pač znaš....Je že tako.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa najlepša in najjača mi je prva fotografija, je tako moja, moja. Zelo stajliš!

    OdgovoriIzbriši
  5. Zofija: za vse so krive barve:-) Prav imaš:-)
    Špela: sem na istem problemu kot ti:-)
    Jerica: tebi barve pristojijo, zelo pristojijo, jih znaš tudi nositi. Tudi meni je prva naj naj naj...

    OdgovoriIzbriši