torek, 25. oktober 2011

Obvezna oprema

Ta tema je aktulna že lep čas. Zdaj sem najdla tudi ta pravo " opremo ", ki bo dajala toploto ušesom. V bistvu sem dobila idejo o takšni kapi v kinu. S Š. sva si ogledali film Lahko noč, gospodična, in med drugim so se dogajaje počitnice v lepi hiški, na samem, okolica obdana z belim snegom, kamin,....tudi jaz bi šla na takšne počitnice, v takšno hiško. No, kar želim povedati je to, da je glavna junakinja na teh počitnicah nosila kapo, ki pokrije ušesa, se fino zapre, če je mraz nevzdržen in.... mi je bila takoj všeč. Že lani sem se malo oziralo naokrog, če bi kje videla kaj podobnega, pa nisem nič našla. Letos mi je uspelo v prvo. Prva trgovina ( H&M ), malo sprehoda skozi, ... v bistvu nič lažjega. Dnevi primerni za nošenje takšnega pokivala so tukaj.




P.S. Š, če se prav spomnim, imaš tudi ti takšno pokrivalo??

5 komentarjev:

  1. Kul pokrivalo. ampak če dam jaz to na glavo, potem nič ne slišim :( kar me pa grozno živcira :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu, dober spomin :-) Tudi jaz imamo aviator kapo, ki sem jo dobila v dar od Eve za novo leto 2007. In vsakokrat, ko jo imam na glavi, se mi moj mož smeji...kaj pa on ve o fashionu. Tvoja mi je zelo vsec.
    Tudi T vsako leto dobi eno aviatorko, zal je lani ni zelel dati na glavo niti enkrat.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi D se je meni smejal...amapak, kaj pa on ve:-))))) Ravno danes sem J. kupila eno, upam, da mu jo uspem posaditi na glavo:-)) T in J skupaj, mogoče ju celo prepričava, da je kapa kul!!!!:-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kape, klobuki, rute...kar koli za na glavo je zelo cool!!!!!! Je lepa kapica, mi je kar malo srce zaigralo, ko sem videla J., a potem sem se spomnila, da nisem edina v družinski navezi, ki ima ime na J...:)Pa vendar ista oseba izbrala imena...:)
    Lepa kapa!

    OdgovoriIzbriši
  5. J: če je kdo pravi zbiralec kap, klobukov itd, si to definitivno TI!!!!:-) Mogoče se zgodi, da bosta dva na J imela novo pokrivalo.U never know.

    OdgovoriIzbriši