ponedeljek, 25. julij 2011

Ta prava razglednica

Ja, dobila sem oz smo ta pravo razglednico. Razglednico z morja. Kako lepo, kako zakon, kako ( verjetno že ) retro. Kultura pošiljanja razglednic iz naših popotovanj ali potepanj mi je še vedno zelo ljuba. Obožujem te natisnjene slike, ki so ponavadi čudnih motivov in oblikovalsko tudi malce čudne ( za moj okus ) ampak vseeno me popeljejo v mojo otroštvo, ko sva s sestro nakupili gore teh razglednic in pisanje sporočil nanje je bil najin velik obred. In potem podpisovanje vseh udeležencev počitnic in lepljenje znamk ( zraven sva popili velikoooo soka ) in nenazadnje, ko sva se vrnili domov, sva morali povprašati naokrog, če je kartica prispela. Uf, res je bilo lepo. In moj nabiralnik je bil danes deležen, meni, velikega veselja. Draga moja T, kako si vedela, da bom tvoje kartice-razglednice  tako vesela. Tvoje sporočilo pa je itak zakon!!!


2 komentarja:

  1. :)
    Meni so razglednice zakon! Pa voščilnice za rojstne dni. Ali pa kartice kar tako. Škoda je, ker ljudje tako pozabljajo na to. Moj nabiralnik je pa vedno vesel kakšne razglednice.
    A ne da je pozdrav z morja ali pa voščilo za rojstni dan čisto drugačno po sms-u ali pa v nabiralniku?
    Tale je pa kičasta, priznam, ampak razglednica pač mora biti taka. Imaš srečo, da do vas ni prišla tista v obliki ribe :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. V vsem se zelo strinjam s tabo. Res je škoda, da kartice, razglednice...izgubljajo pomen. Čeprav eni se ne damo, a ne Zofija?!
    Kiči is lovely!!!:-)

    OdgovoriIzbriši