sreda, 6. julij 2011

Prvi požirek kave

...iz nove skodelice je bil naravnost odličen. Dobila za darilo od moje drage T in sicer iz njihovega popotovanja po severu ( Evrope ).
Draga T, zelo uživam v miru in pitju kave ( V namreč trenutno spančka ). Tnx again.



6 komentarjev:

  1. ooooo pa je res lepa. In tako TI. Teraso naj ti pa D zrihta :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoja ideja o terasi se mi zdi .... fantastična!!! Jo predam naprej.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo lepa skodelica!! Ravno včeraj sem ja razmišljala o skodelicah...kako nujno potrebujem prenovo le- teh. Bravo T.!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Fantastična, u' nulo dodelana!

    Tudi jaz sem hrček za skodelice, vse drugačne, vse enakopravne (čeprav nekatere vseeno za odtenek ljubše :-))
    Zdi se mi, da je izbira skodelic za čaj pestrejša od izbire kavnih skodelic. Na srečo obožujem kavo z mlekom in se na koncu odlično znajdem med ta' velikimi šalčkami :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Piščanček, sem ful vesela, da obstaja še nekdo, ki je enakega mnenja glede skodelic za kavo-res jih je manj, manj lepih, interesantnih,...welcome tudi oboževalki kave z mlekom!!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Po moje nas je kar veliko vpisanih v "klub" kafe-z-mlekom serviran v ta' veliki skodelici :-)

    V zadnjem obdobju pijem malo bolj "močno" kavo in skodelica ni ravno do vrha napolnjena. Zdi se mi, da je takole na 2/3 zapolnjen volumen strašno estetski :-)

    Skodelic praviloma ne kupujem sama. Deloma zato, ker so podarjeni predmeti dragoceni spomini na osebo, trenutek. Deloma pa tudi zato, ker bi se skodelice, če bi jih kupovala sama, preveč namnožile. S tem bi razvrednotila celo zadevo in se prikrajšala za dragocene užitke ob pitju kave iz raznolikih skodelic, skodelic z zgodbami :-)

    Zdaj že nekaj časa hrepenim po kakšnem kosu od Nike Stupice, a se bojim, da je želja malce preveč specifična in da bom morala tokrat izjemoma sama ukrepat :-)

    OdgovoriIzbriši