petek, 29. julij 2011

Is this Love?

ali pa samo nora ideja, da bi nosila čevlje z viskoko peto? Je že res, da so mi štikli zelo zelo všeč, ampak vedno znova se poraja isto vprašanje: kdaj, kam ... tudi kako. Pa vseeno, nisem mogla mimo teh čevljev ( razprodaja Time ), ker sem enostavno čutila neko kemijo:-) Zdaj jih imam lepo spravljene v škatli, jih grem včasih tudi pogledati, predvsem pa čakam, da se bi pojavila priložnost, da jih obujem. Je pa tudi res, da so bili planirani za prvi izhod prav na tisto poroko, katero sem preživela z močnim čutenjem  mojega želodca. Da bi pa morala pa še čutiti vsak korak v novih čevljih...to bi bila pa res norost.
Torej, tukaj so lepi, črni, poletni čevljci:





7 komentarjev:

  1. Uf, fuuul fuuuul lepi.
    Kar se pa njihovega prvega izhoda tiče, imam pa predlog. Tudi jaz imam namreč ene par štiklov, ki čakajo na izhod...pa jih lahko na en lep poletni večer skupaj peljeva ven na promenado, vsaka svoj par :-) Mi2 si pa privoščiva en cocktail in opazujeva mimohodeče štikle :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Š, super ideja!!! Glede na to, da se že kar nekaj časa poznava, lahko med sabo spozava tudi najine štikle:-) Kar se pa tiče opazovanja mimohodečih in mimohitečih štiklov...to je vedno najbolj zabaven način preživljanja poletnih večer ( seveda v družbi coctaila - imaš prav ). Se zmeniva za večerni izhod:-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako so nori!!!
    Špelin predlog je kul. tudi jaz imam en par štiklov, ki še niso videli več od moje omare. Coctail v mestu....sliši se božansko.
    No, pa imaš že dva večera za štikle.

    OdgovoriIzbriši
  4. Takoj ob Špelin predlogu sem pomislila na klub Štiklov in nate, Zofija. Mislim, da imamo prihodnost:-)

    OdgovoriIzbriši
  5. hehe še dobro, da je polovica centra Ljubljane v kockah, da ljudje ne vidijo, kako ne znamo hodit :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Torej, večer štiklov in cocktailov it is :-)The more the marrier.

    OdgovoriIzbriši